Nyheter

Diös utvecklar lokaler till World Class i centrala Gävle

I början av våren 2019 kommer World Class att etablera sin första verksamhet precis vid södra infarten till Gävle centrum. Fastighetsägaren Diös kommer att utveckla lokalen på Kryddstigen1-3 till en modern träningsanläggning med allt från klassiska gymytor till yoga-, spinning- och gruppträningssalar.

Förutom träning kommer anläggningen även kunna erbjuda barnpassning och 900 kvadratmeter funktionell yta.

World Class grundades i Sverige 1983 och har sedan starten varit ledande i utvecklingen av den svenska träningsmarknaden. Konceptet bygger på att bidra till ett aktivt, längre och hälsosammare liv. Idag har World Class över 50 000 medlemmar och i och med etableringen i Gävle öppnar de sitt tjugoförsta gym.

– Efterfrågan på lokaler för hälso- och träningsverksamheter växer, vilket såklart är en positiv trend. Öppningen av World Class kommer att komplettera övrigt utbud i området väldigt bra. Det är både lättillgängligt och nära Gävle centrum, säger Jennie Nyblom, affärschef, Diös Gävle.

– Vi ser verkligen fram emot att få öppna vårt första gym i Gävle. Området känns helt rätt och vi hoppas att vårt koncept, som välkomnar alla, kan bidra till inspirerande träning och livsstil. Jag ser framemot denna resa och kommer med stolthet kunna presentera en instruktörs -och personalgrupp av högsta kvalité. Försäljningen av medlemskap kommer påbörjas i December och vårt presale kontor kommer ligga i centrala lokaler som tillhandahålls av Diös. Vår målsättning är att öppna i slutet av kvartal ett och vi ser såklart fram emot att få hälsa alla Gävlebor välkomna, säger Sofie Björn, operativ chef World Class.