Nyheter

Succéradhuset VeidekkeFLEX kommer till Mariefred

Ett par kilometer från Mariefred, intill Läggesta station, bygger Veidekke Bostad ett nytt radhusområde. Inom ramen för projektet Marielundsviken kommer 36 prisvärda radhus med flexibel planlösning att uppföras. Radhusen har en boyta om 102 kvm och kostar från 1 995 000 kr per hus. Säljstart sker den 21 oktober och inflyttning beräknas ske under 2019.

– Intresset för våra VeidekkeFLEX-radhus har varit stort och alla tidigare projekt har sålt slut snabbt. Vi tror att många kommer att vilja bo i dessa moderna och flexibla radhus i Marielundsviken, säger Mats Fryxell, regionchef för VeidekkeFLEX.

Radhusen i Marielundsviken uppförs i ett familjevänligt villaområde med nära till natur och vatten, skola, förskola och effektiva kommunikationer. Den flexibla planlösningen i FLEX-radhusen gör det möjligt att få tre till fem rum inom samma volym och ger även möjlighet till dubbel takhöjd, vilket är egenskaper som givetvis bidrar till att husen uppskattas och efterfrågas av såväl barnfamiljer och familjebildare, ensamstående med barn samt äldre par.

– Det är tydligt att många har uppskattat det faktum att våra radhus är väl genomarbetade både sett till estetik och funktion. Många värdesätter yteffektiva och kvadratsmarta radhus med flexibla planlösningar som väljs utifrån det enskilda hushållets behov av antal rum, säger Mats Fryxell.

För mer information om Veidekke-FLEX vänligen besök www.veidekkeflex.se