Nyheter

NOAS förstärker laget med ny VD

För att kunna fortsätta sin framgångsresa organiserar NOAS nu om ledningen. Detta genom att Joakim Zabel tillträder som VD 8/10 samtidigt kommer tidigare VD Johan Dahlberg fullt ut fokusera på affärsutveckling och försäljning.

NOAS har haft en mycket stark tillväxt senaste åren och dubblat omsättningen på 4år. Detta genom en rad olika nya initiativ bl.a. en stor satsning på tillverkning, produktutveckling och försäljning av produkter i solid surface (Corian).

Bolaget har fortsatt höga ambitioner och bland annat siktar man  på att vara den ledande producenten i Europa av produkter i solid surface. Samtidigt vill NOAS fortsätta vara ett naturligt val för tillverkning av specialinredning i Norden.

Med dessa förändringar är företaget rustade för att på bästa sätt kunna utveckla bolagets alla delar mot sina mål.

Joakim är väl insatt i bolaget efter att tidigare verkat som projektledare och produktionschef i 6år. Efter att ha varit i annan verksamhet som platschef under 1,5år kommer han nu tillbaka med nya erfarenheter och energi för att leda bolaget framåt.