Nyheter

Turistbuss fick testa nya drive thru-hallen

Bygma i Västerås gör i dagarna den allra sista finputsningen på sin nya moderna drive thru-hall. Hallen har gott om utrymme för stora fordon och för att verkligen testa kurvorna fick en stor turistbuss rycka in.

Generösa utrymmen, noggrant uttänkt flödestruktur och dagsljus som flödar in genom stora fönster. Det är hörnstenarna i Bygma Västerås nya drive thru-hall.

Det hör inte till vanligheten att drive thru-hallar har stora fönsterpartier som släpper in dagsljuset. När Bygma i Västerås ritade den nya hallen var utrymmena och flödestrukturen i fokus men också stora fönsterpartier var viktigt för att göra miljön tilltalande för både kunder och personal. Bygget med hallen har pågått under en längre tid och den här veckan ska de sista detaljerna vara på plats.

– Det är viktigt att det inte är krångligt att köra stora fordon i vår nya hall. Och att testa kurvorna i hallen med en stor turistbuss var en rolig idé och bussen tog sig fram galant. Det finns också ett noga uttänkt system när det gäller strukturen på flödet så att kunden kan lasta på ett smart och säkert sätt. Stora fönsterpartier i kombination med väldigt gott om plats för stora fordon skapar en trevlig miljö att lasta sina byggvaror i men också en trevlig miljö för oss att arbeta i. Glad och nöjd personal ger också glada och nöjda kunder, säger Daniel Lundell, platschef Bygma Västerås.

Bygma Västerås har funnits sedan 2009.

Foto: Bergslagsbild