Nyheter

Systemhus lanserar LYA18 – det första konceptet av tre

Som ett led i Systemhus  strävan att hitta genomtänkta koncept för bostadsbyggande har nu turen kommit till studenter och ungdomar. LYA18 huset kommer att kunna produceras i en stor skala med likriktad blockproduktion där flera väggelement kan användas i företagets övriga koncept.

Istället för att köpa billiga ”Legovolymer” med tveksamma energivärden har Systemhus koncept LYA18 valt en mer kvalitativ produktionsmetodik, tillämpbar för alla Systemhus bostadskoncept vilket medför en effektivisering och prisreducering.

Med hjälp av våra kommuner och statens finansieringshjälp kan Systemhus på detta sätt skapa attraktiva lägenheter för våra ungdomar, vare sig de är studenter eller som en första egen bostad.

–  Jag är stolt och glad över att Systemhus nu lanserar det första konceptet av tre där vi på allvar pressar pris och skapar attraktiva bostäder i stor skala, säger Linus Söder VD.