Nyheter

ChromoGenics får order till Nordicstation Skog & Miljö

ChromoGenics AB får order på cirka 25 000 kronor med ConverLight dynamiska glas till Nordicstation Skog & Miljö. Nordicstation Skog & Miljö har valt ConverLight dynamiska glas till en av sina fastigheter i Stockholm med leverans under hösten 2018.

– Vi har tidigare haft problem med en hög värmeinstrålning med ett alltför varmt inomhusklimat. Då vi fick höra om den nya tekniken i ConverLight som stänger ute värmen, men bibehåller utsikten och dessutom inte kräver något underhåll eller förändrar fasadens utseende så blev ConverLight ett självklart val, säger Jonas Axtelius, ägare av Nordicstation Skog & Miljö AB.

– Vi är stolta över att Nordicstation Skog & Miljö valt ConverLight dynamiska glas till en av sina fastigheter. ChromoGenics dynamiska glas reglerar automatiskt värme- och dagsljusinsläpp i byggnader, vilket ger bättre inomhuskomfort. Ordern visar på ett behov av energieffektiva och underhållsfria solskyddslösningar med bibehållen utsikt och dagsljus för ökad inomhuskomfort, säger Jerker Lundgren, VD för ChromoGenics.