Nyheter

Förhandstitt av möblerad visningslägenhet

Mitt i centrala Linköping uppför Riksbyggen 35 lägenheter i Brf Rosenhäll med inflyttning i december 2018. Nu bjuder Riksbyggen in till ett branschmingel och en förhandstitt av Riksbyggens möblerade visningslägenhet i Brf Rosenhäll.

– Det finns behov av nya bostäder för många olika behov och i olika lägen i Linköping. Riksbyggen bygger bostäder för många olika målgrupper och Brf Rosenhäll vänder sig till personer som vill bo väldigt centralt och med stora krav på bostadens utformning, säger Per Vide, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Öst.

Brf Rosenhäll ligger mellan centrala Linköping och det anrika kvarteret Ramshäll. I föreningen kommer det att finnas både kvadratsmarta ettor till generösa etagelägenheter.

– Brf Rosenhäll har ett läge som både är centralt och naturnära. I sydöst breder skogsområdet Berga Hage ut sig. I en båge omkring Ramshäll slingrar sig Tinnerbäcken och några kvarter norrut finns stadskärnan med shopping, nöje och kultur, säger Per Vide.

Som i all Riksbyggens nyproduktion av bostäder är det stort fokus på hållbarhetsfrågorna i Brf Rosenhäll, som bland annat kommer att utrustas med solpaneler.

Riksbyggen bjuder nu in till ett branschmingel och förhandstitt av Riksbyggens möblerade visningslägenhet.

Var: Rosengatan 1 C i Linköping
När: 20 september kl 13.00-14.00