Nyheter

Byggmax öppnar sin hundrade butik – i Stenungsund

På Munkeröds industriområden med adress Ucklumsvägen 18, blir det stor fest den 23 november. Då slår Byggmax upp dörrarna till sin hundrade butik i Sverige. Stenungsundsborna kan förvänta sig en härlig nyöppning med en och annan överraskning.

– Det känns superroligt att Stenungsund blir vår hundrade butik i Sverige. Läget är toppen och passar Byggmax, det är lätt att hitta hit och det ska bli riktigt kul att bli Stenungsundsbornas bästa bygghandel, säger Lotta Olsson, regionchef Byggmax. 

4-5 personer kommer att få anställning och rekryteringen har just satt igång.

Byggmax 25 år växer så att det knakar
Byggmax fyller 25 år i år och expanderar i rasande fart. Sedan 2015 har man slagit upp dörrarna till 40 nya butiker i Norden, varav 27 av dem i Sverige. Och nu är det alltså dags för butik 100 i Sverige.

– Det är klart att det är en milstolpe att öppna vår hundrade svenska butik. Att det dessutom sammanfaller med 25-årsjubileét gör det extra festligt. Vi ser fram emot 23 november, säger Marcus Essesjö, landschef Byggmax Sverige.