Nyheter

Skånska Fastigheter skapar smarta hem tillsammans med Somfy

Skånska Fastigheter satsar på det smarta hemmet och Somfy Smarta Hem fortsätter med sin satsning på nyproduktion och husbyggen.

Inom nyproduktion ökar konkurrensen i takt med att det byggs enormt mycket i Sverige. Därför börjar många företag att titta på lösningar för hemmet som ökar boendestandarden. Skånska Fastigheter erbjuder kvalitativa boenden och helhetslösningar inom husbyggnation och vill därför även kunna erbjuda det smarta hemmet. Valet föll då på att samarbeta med Somfy och deras system för smarta hem.

– Vi på Skånska Fastigheter är ett team med drivna entreprenörer som ständigt strävar efter att kunna erbjuda det lilla extra, både i vår slutprodukt men även i vårt möte med kund. Vårt motto i alla våra projekt är att ”bygg som om du skulle bygga åt dig själv!”. Vi kände direkt att Somfy inte bara kan erbjuda högkvalitativa produkter som ligger i framkant, men även ge en enormt bra support i varje affär. Jag är övertygad om att samarbetet med Somfy kommer att höja upplevelsen för våra kunder, berättar Andreas Adolfsson, VD på Skånska Fastigheter.

Somfy Smarta Hem ser att intresset för det smarta hemmet i nyproduktion ökar hela tiden och ser detta samarbete som en del av deras satsning mot byggsektorn.

– Tack vare vårt nuvarande samarbete med mäklarfirman Landgrens har detta skapat ny mark för oss och vi ser med stolthet fram mot att samarbeta med Andreas Adolfsson och Skånska Fastigheter, säger Samir Diaz, butiksansvarig för Somfys Smarta Hem butik. Det är Andreas driv och planer på hur han kan ge sina kunder en helhetslösning med nybyggnation och ett smart hem som gör att vi är extremt glada över att vi har påbörjat detta nya samarbete, fortsätter Samir.

Detta är Somfys första samarbete med en fastighetsutvecklare. Som det framgår i namnet, så arbetar Skånska Fastigheter i Skåne, mestadels i södra Skåne vilket gör att Somfys butik på Hyllie kommer ligga nära kunderna för såväl support och programmeringshjälp.

Samir berättar att det finns planer på en större satsning från Somfy på nyproduktion, men inget är klart än.

– Vi hoppas kunna presentera något under september månad, berättar Samir.