Nyheter

Snart slutsålt i Veidekke Bostads projekt Lärjegården

Veidekke Bostads projekt Lärjegården i Angered, som består av moderna och prisvärda Veidekke FLEX-radhus med flexibel planlösning, är snart slutsålt. Projektet säljstartades i maj i år och nu är endast två bostäder kvar till salu. Byggstart sker nu i september och inflyttning är beräknad att ske under vintern 2019.

– Intresset för projektet har varit väldigt stort och det känns bra att vi kan komma igång med byggstarten för de nya radhusen i Lärjegården om bara ett par veckor. Det är många som ser fram emot att få flytta in i ett nytt modernt och flexibelt radhus i Angered Centrum, säger Mats Fryxell, regionchef för Veidekke FLEX.

Behovet av prisvärda bostäder är stort på marknaden och efterfrågan är fortsatt hög. Radhusen i Lärjegården bygger på det flexibla bostadskonceptet Veidekke FLEX och alla upplåts som bostadsrätter. I Lärjegården är samtliga radhus fyra rum och kök som fördelas på 105 kvm, i sitt grundutförande.

– Med vår satsning på Veidekke FLEX vill vi bidra till mångfald och att fler får tillgång till bostadsmarknaden. Det känns roligt och viktigt att kunna konstatera att vi lyckas attrahera olika åldersgrupper och familjekonstellationer med vårt nya koncept, säger Mats Fryxell.

Veidekke Bostad är sedan tidigare aktiva i utbyggnaden av Ale och projekt Lärjegården i Angered innebär att vi nu stärkt vår närvaro i regionen med ännu en attraktiv produkt. Veidekke FLEX har även flera andra kommande projekt planerade. Några exempel är projektet Marielundsviken i Mariefred, som består av 36 radhus, och projekt Älvängen i Ale kommun, som består av 33 radhus, med planerad säljstart under fjärde kvartalet 2018.