Nyheter

Bygma fortsätter att vara ledande inom leasing

Sedan våren 2017 erbjuder Bygma sina kunder att leasa maskiner och tillbehör. Det började med Festoolmaskiner och idag erbjuder man kunden alla större varumärken som finns på marknaden. Med leasing kan byggentreprenören öka sin omsättning och intresset växer stadigt från kunderna.

Bygma var först ut bland de större bygghandlarna i Sverige att erbjuda sina kunder leasing och för hantverkarna finns en rad fördelar som: fasta kostnader i 36 månader, tillgång till moderna effektiva verktyg utan större investering och inga oväntade avgifter. För maskiner inkluderas även stöldskydd, fri service och full garanti under leasingperioden.

– Vi har erbjudit tjänsten en längre tid och ser klara fördelar för kunderna. Med leasing kan våra kunder satsa på maskiner av högsta kvalitet i stället för billigare alternativ med kortare livslängd. Något som givetvis även är positivt ur ett hållbarhetsperspektiv, säger Urban Johansson, vd, Bygma.

Du som leasar behöver stå som firmatecknare och proceduren genomförs snabbt på plats i någon av Bygmas butiker, när du väl är registrerad får du maskinerna med dig hem direkt. Minimibelopp för finansiering är 4 500 kronor. Månadsbeloppet blir cirka tre procent av totalbeloppet och betalas av på tre år. Maskiner för 10 000 innebär alltså en månadskostnad på 300 kronor. Du får en faktura per månad som gör det enklare att redovisa dina fasta kostnader som hantverkare och du kan på så sätt få betalt för de maskiner du tillhandahåller i respektive uppdrag/byggprojekt. När leasingperioden på tre år har gått ut köper du ut verktygen till fem procent av inköpspriset.

– Detta innebär möjligheten att fakturera sina kunder för de verktyg och maskiner man står till förfogande med, arbetsredskap som du som hantverkare ska få betalt för. Detta ökar givetvis även din omsättning, säger Urban Johansson.

Bygma erbjuder även räntefria avbetalningar för dig som privatkund.