Nyheter

Det nya slippappret Granat Soft för långhalssliparna PLANEX och PLANEX easy

Slippappret Granat är förstavalet när det gäller att få till en perfekt yta. Festool utökar nu sin Granat-familj med Granat Soft – som har utvecklats speciellt för långhalssliparna PLANEX och PLANEX easy. Tack vare sitt mjuka skumunderlägg passar Granat Soft extra bra för mjukt spackel.

– Om du eftersträvar snabb och ekonomisk slipning så är det Granat som gäller. Korrekt slippapper är av största vikt när det gäller perfekta slipresultat, särskilt när det kommer till slipning av heltäckande spacklade klass 1-ytor. Med detta i åtanke har vi därför utvecklat vårt nya Granat Soft, förklarar Christine Klein, Produktchef för slippapper på Festool.

Extremt lång livslängd – perfekta slipresultat

Det flexibla skumunderlägget är extra anpassningsbart så att man fint och repfritt kan slipa heltäckande spacklade klass 1-ytor. Det mjuka bärmaterialet anpassar sig till ojämnheterna – för enkel slipning och för perfekta resultat. Eftersom slippappret har en lång livslängd behöver man inte byta papper lika ofta och sparar därför både tid och pengar. Granat Soft finns i kornstorlek P80-P400, och diametern är 225 mm. Fr o m september 2018 finns produkten hos våra återförsäljare.