Nyheter

Den första batteridrivna Kap-/Geringssågen för konsumentmarknaden

Ryobis nya geringssåg [R18MS216] är idealisk för kapning av virke i olika vinklar med mycket hög precision. Med en imponerande obelastad hastighet på 3200 rpm klarar denna batteridrivna såg dimensioner upp till 70×270 mm och en inbyggd laser säkerställer absolut noggrannhet.

Oavsett om det gäller kapning av lister eller brädor för finsnickeri underlättar denna 18V Kap-/Geringssåg arbetet.

Detta batteridrivna verktyg kan användas överallt!
Eftersom detta verktyg ingår i systemet ONE+ med fler än 70 olika verktyg kan det användas med valfritt 18V-batteri.

Exceptionell kapningskapacitet
Ryobis 18V batteridrivna Kap-/Geringssåg gör det möjligt att kapa 90 grader i material upp till 70×270 mm. Sågen klarar även att geringssåga i olika vinklar för alla slags arbetsuppgifter. Vid geringssågning i 45 grader och 45 graders lutning klarar sågen dimensioner upp till 4×185 mm.

Enastående precision
Laserguiden hjälper till att kapa med högsta precision. Verktyget har flera förinställda geringsvinklar: 0, 15, 22,5 och 45 grader och lutningsvinkeln kan justeras till 45 grader.

Den ultratunna sågklingan på 216 mm i diameter har 48 karbidtänder som ger högklassig kapningskvalitet och ökad driftstid. Den gjutna aluminiumbasen erbjuder en perfekt platt yta för alla typer av kapning.

Sladdlös komfort
Tack vare att verktyget är helt sladdlöst kan det användas praktiskt taget överallt, t.ex. på en arbetsbänk, ett stativ i trädgården eller till och med på golvet. Den främre glidskenans konstruktion gör verktyget är kompakt, enkelt att transportera och lättanvänt i trånga utrymmen.

Med en enastående driftstid för en mängd olika användningsområden klarar geringssågen upp till 300 kapningar av reglar på 45×90 mm med Ryobis 5,0 Ah 18V-batteri.

Ingår i systemet ONE+
Ryobis geringssåg är det senaste tillskottet i det batteridrivna systemet ONE+. Batterierna är kompatibla med fler än 70 verktyg för hem & trädgård, alltså kan verktygssamlingen utökas utan att behöva köpa ytterligare batterier eller laddare.

Ryobis ONE+verktyg har en slitstark konstruktion liksom ett överkomligt pris och en treårig garanti för extra trygghet.