Nyheter

Hiltis ingenjörsteam växer i Norra Europa

Hilti är byggbranschens ledande företag inom innovativa produkter för bland annat Infästningar, brandprodukter och installationssystem satsar nu på fler specialister inom områdena BIM, brand- och betonginfästningar samt installationssystem.

– Behovet av fler specialister inom utvalda områden är oerhört stort. Vi ser särskilt en stor efterfrågan inom passiva brandskydd där vi som ett globalt marknadsledande företag med egenutvecklade produkter och mångårig kunskap kan bistå våra kunder och konsulter med unika lösningar, analytisk dimensionering och kompetenshöjande utbildningar, säger Linda Larsson, Head of Engineering Sverige.

– Vi letar ständigt efter nya talanger för att starka vårt ingenjörsteam i Sverige, förutom kompetens är mångfald en väldigt viktig fråga för oss. Idag består vårt ingenjörsteam av 1/3 kvinnor och vi hoppas på ännu fler i framtiden, fortsätter Linda Larsson.

I Norra Europa (England, Sverige, Finland, Danmark) samarbetar över 100 beräknings- och fältingenjörer dagligen för att hjälpa entreprenörer och konsulter till både bättre och säkrare lösningar på projekten. I Sverige finns 20 ingenjörer med Malmö, Göteborg, och Stockholm som utgångspunkt.

Som konsult får du stöttning i allt du levererar till dina kunder – från program och systemhandling via projektering till produktval och montering. Hilti ger dig även möjligheten att få direktkontakter med experter längs hela processen, så du kan uppleva hela kraften hos Hilti som drivs av innovation, entusiasm och engagemang.