Nyheter

Bjud hem naturen med nya tidsenliga trägolv

Nu lanserar Tarkett nyheter i kollektionen Shade med ännu flera vackra och tidsenliga trägolv. Shade återspeglar naturen med sina eleganta, naturliga färgtoner och är precis som övriga parkettgolv från Tarkett ett hållbart alternativ.

Tarkett har tillverkat trägolv sedan 1886 och utvecklar kontinuerligt sitt sortiment med hållbara, väldesignade golvkollektioner. Höstens sju nyheter i kollektionen Shade består av både stav- och plankgolv i vackra kulörer.

Namnet Shade kommer från kollektionens inriktning på laserade trägolv – från ljust skira Ek Snow Flake till mörka och spännande Ek Italian Brown. Kalla och varma toner i olika utföranden, var och en noga utvalda för att matcha dagens skandinaviska inredningstrender och stilar.

I likhet med alla Tarketts parkettgolv är Shade helt igenom tillverkat av trä, vilket innebär att golven består av förnyelsebara råvaror och de är därmed en naturlig del av kretsloppet.

Shade-kollektionen är ett genuint hantverk där alla golv är gjorda av noga utvald ekråvara som tas tillvara på ett respektfullt sätt. Detta i kombination med en toppmodern produktion skapar trägolv som både är funktionella och hållbara för vårt nordiska klimat där en utmaning är den stora variationen när det gäller luftfuktigheten mellan olika årstider. Golven är dessutom omslipningsbara, vilket borgar för ett långt och hållbart liv.