Nyheter

Stort intresse för ABK-hyresrätter nära havet

Den 13 augusti kunde intresserade börja söka ABK:s 22 nya marklägenheter i Yngsjö, Kristianstads kommun – med gångavstånd till stranden, golvvärme i alla rum och uteplatser i två väderstreck.

– Vi har märkt av ett stort intresse, och det är redan många som har sökt lägenheterna, säger ABK:s vd Henrik Strand.

Lillesjö, Yngsjö
Det nya kvarteret ligger mellan Lillesjö väg och Lillesjö gränd mitt i Yngsjö, med gångavstånd ner till stranden. Och närheten till stranden och havet lockar inte bara under årets varma månader.

– Naturen med tallskogen, stranden, havet och naturområdet Pulken är rogivande året runt, säger Jeanette Wilson, uthyrningschef på ABK.

Utemiljö med plats för gemenskap
Samtliga lägenheter har uteplatser i två väderstreck samt trädgårdstäppa där hyresgästen kan sätta sin egen prägel. På det lugna och bilfria området finns lekplats och gemenskapsytor. Varje lägenhet har eget förråd och i nära anslutning till boendet finns parkeringsplats. På området kommer det även finnas möjlighet att ha laddning av elbil som tillval.
Skön golvvärme i alla rum

I alla lägenheter har samtliga golv inbyggd golvvärme.

– Med golvvärme slipper du skrymmande och dammsamlande rör och radiatorer. Det blir lättare att möblera, lättare att hålla rent, och många tycker att det blir snyggare i lägenheten, säger Jeanette Wilson.

I badrummen ingår tvättmaskin och torktumlare (i tvåorna kombinerad tvättmaskin och torktumlare) medan de välplanerade köken utrustas med induktionshäll, varmluftsugn (i arbetshöjd i treor och fyror), förberedelse för mikrovågsugn och ordentliga arbetsytor. Tack vare öppen planlösning binds köket samman med det ljusa vardagsrummet vilket skapar rymd och plats för umgänge.

FAKTA Lillesjö:
Sökbara till och med 3 september på www.abk.se och inflyttningsklara i mars 2019.
2 ROK 52,7 m2 8 st 7 128 kr, 3 ROK 66,1 m2 12 st 8 466 kr, 4 ROK 79,2 m2 2 st 9 858 kr
Kostnad för det vatten man förbrukar tillkommer (Individuell vattenmätning i lägenheten)