Nyheter

Enkel applicering av byggskum

Med 101 Skumpistol har Relekta lanserat ett enkelt och ekonomiskt alternativ för enkel och exakt applicering av byggskum.

– 101 Skumpistol är ett mycket billigare alternativ till de mer traditionella och dyrare byggskumpistoler i metall, säger produktchef Lars Petter Bjaaland. Samtidigt är den mycket enkel att använda, och med sitt ergonomiska pistolgrepp och låga vikt ger den en stabil och exakt dosering av byggskum.

– Detta är en patenterad skumpistol i högkvalitativ, återvinningsbar plast som är anpassad till alla aerosoler med pistolanslutning. 101 Skumpistol är lämplig för både små och stora arbeten, och den levereras dessutom med fyra utbytbara rör som var och en kan användas flera gånger. Med utbytbara rör krävs ingen rengöring och kontakt med starka rengöringsmedel för denna skumpistol.

101 Skumpistol marknadsförs av Relekta AS och säljs via välsorterade butiker inom Färg-, Järn-, Bygg- och VVS-fackhandeln. Se www.tec7.se för mer information.