Nyheter

Klätterteknik växer – rekryterar marknadsansvarig

Som ett led i att utöka verksamheten och stärka sin ställning på marknaden rekryterar nu Klätterteknik Frida Brink till den nyinrättade rollen som marknadsansvarig.

Klätterteknik AB förvärvades 2017 av Axel Johnson AB och ingår nu i deras industrigrupp AxInter.

– Genom förvärvet så växte vår kundstock betydligt och vi ser idag en stor ökning av förfrågningar på våra tjänster. I samband med det behöver vi stärka upp i vår organisation och göra långsiktiga satsningar för att få fler att upptäcka fördelarna som yrkesklättringen erbjuder, säger Magnus Nordström, Klättertekniks grundare och VD.

Frida Brink kommer närmast från Fenix Outdoor och har dessförinnan arbetat på Haglöfs och Naturkompaniet.

– Det kommer att bli oerhört spännande att vara med och stärka varumärket Klätterteknik och få fler att se möjligheterna med industriell klättring samt att upptäcka den bredd som Klätterteknik står för, då vi även erbjuder utbildningar och fallskydd. Klätterteknik är därtill ett företag som står för hög kompetens, kvalitet och service, värderingar som är viktiga och som jag verkligen står bakom, säger Frida Brink.

Klätterteknik AB är ett av de ledande företagen inom yrkesklättring och har idag 35 anställda. Med verksamhet i hela Norden erbjuder de innovativa lösningar på arbeten med svår eller tidskrävande åtkomst för kunder inom industri, bygg, vindkraft, berg/geo och fastighetsbranschen. Verksamheten innefattar även kurs och utbildning för arbeten i fallriskmiljö samt tillhörande produkter och installationer av fallskyddssystem.