Nyheter

Parmaco får ny regionchef

Parmaco expanderar sin verksamhet och öppnar nytt kontor i sydvästra regionen samt anställer Fredrik Zäll som ny regionchef. Nyförvärvet innebär att det nu blir fyra regionchefer i Sverige totalt och där Fredrik Zäll nu kommer att ha ansvar över Skåne, Kronoberg och Halland med syftet att skapa en tätare kontakt med de olika kommunerna.

 Behovssituationen av förskolor och skolor i region syd är enorm och det nya kontoret beläget i Lund möjliggör för Parmaco att utöka den lokala närvaron samt skapa en starkare förståelse och i sin tur bättre hyrlösningar av verksamhetslokaler för kommunerna.

– Med fler regionchefer kan vi lägga mer fokus på våra kunder och se till att de får den tid de behöver för att förstå de nya lösningar och verktyg som vi kan tillhandahålla med våra dynamiska skolbyggnader. Min fördel är att jag har stor lokal kännedom, vilket är jätteviktigt för att förstå kommunernas verksamhet och deras utmaningar och processer. Där kan jag tillföra mycket, säger Fredrik Zäll, Regionchef Syd.

Fredrik kommer närmast från en chefsposition på Trafikverket och har innan dess arbetat i 10 år som fängelsechef. Med spetskompetens inom strategisk marknadsföring och strategiskt ledarskap samt lång erfarenhet av statlig verksamhet, är förhoppningen att Skånekontoret ska kunna bidra till en ändring av kommunernas tankesätt där skattemedlen används till bättre investeringar när det kommer till skolbyggnader.

– Med tanke på både vår egen tillväxt och på det behov som finns ute i kommunerna är vi väldigt glada över denna förstärkning. Den lokala närvaron och kännedomen ligger till grund för att vi ska göra ett bra jobb och därför öppnar vi nu upp ett nytt kontor, säger Thomas Jansson, Sverigechef Parmaco.