Nyheter

Urbangreen växer med Matz D Edlund, försäljningschef, affärsutvecklare och partner

Matz D Edlund ingår i Urbangreens ledningsgrupp och investeringskommitté och kommer med sin breda erfarenhet inom fastighetsbranschen bidra till verksamhetens fortsatta framgång.

– Jag är glad och stolt över att Matz nu är en del av vårt team. Med Matz expertis får vi ännu större resurser att utveckla våra gröna lösningar i stadsmiljö, säger Marcus Edvinsson, VD Urbangreen.

Matz D Edlund får en viktig strategisk nyckelroll för både branschens och Urbangreens tillväxt. Han kommer närmast från Magnolia Bostad som han också var med att bygga upp.

– Det känns väldigt bra att vara en del av Urbangreen och jag ser fram emot att aktivt medverka till nya affärsmöjligheter för både våra kunder och oss själva, säger Matz D Edlund.

Fakta:

Urbangreen är ett av Sveriges ledande bolag inom greentech med djup kunskap och lång erfarenhet inom gröna lösningar i stadsmiljö. Genom egna innovationer erbjuder Urbangreen klimatsmarta och hållbara vattenväxtsystem, gröna tak, biotopväggar, sociala taklandskap med mera.