Nyheter

HKC Hotels rekryterar Martin Nordqvist som hotellchef för Åby Hotel

Nu är det klart att Martin Nordqvist blir ny hotellchef för Best Western Plus Åby Hotel som öppnar i Göteborg/Mölndal våren 2019. Han kommer även att ingå i HKC Hotels ledningsgrupp. Martin har en gedigen bakgrund inom hotellbranschen och kommer närmast från Best Western Hotel Mektagonen i Göteborg där han arbetat som hotellchef i 6 år.

– Det ska bli fantastiskt kul att få vara med på den här resan att öppna HKC Hotels första hotell i Göteborgsregionen, säger Martin Nordqvist. Åby Hotel blir en viktig del av Åby Arena, där Åbymässan och Åbytravet ingår, och kommer bli en mötesdestination i världsklass, fortsätter Martin. 

Idag driver HKC Hotels fyra hotell i Stockholm, Malmö, Örebro och Hudiksvall. Åbyhotellet blir således det första i Göteborgsregionen och koncernens största hotell.

– Vi är mycket glada över att ha lyckats rekrytera Martin till tjänsten som hotellchef. Hans profil och bakgrund stämmer perfekt för oss och vi är övertygade om att han kommer att sätta ihop ett riktigt starkt team, säger Marcus Östlundh, VD för HKC Hotels. 

Hotellet, som blir medlem i Best Western Hotels & Resorts, kommer att ha 223 rum i direkt anslutning till såväl travet som den nya mässan. Martin tillträder tjänsten i maj 2018.