Nyheter

Bona Lanserar Bona Mega ONE

Bona lanserar idag Bona Mega ONE, en ny enkomponentslack som blir en självklar del i Bonas redan breda och uppskattade lacksortiment. Bona Mega ONE ger slitstyrka, en kristallklar yta och ett fylligt och mättat utseende.

– Bona Mega ONE är verkligen hantverkarens bästa vän – den är enkel att använda och ger utmärkt fyllkraft och prestanda, säger Patrik Mellnert, Product Manager Professional, Finishing and Floor Care, Bona. Likt alla Bonas produkter är Bona Mega ONE en premiumlack som ger ett högklassigt resultat och skapar vackra trägolv varje gång.

Bona Mega ONE ger trägolvet ett starkt motstånd mot slitage och klackmärken och har även utmärkta slipegenskaper. Bona Mega ONE är en fyllig, förlåtande produkt som är enkel att applicera och som skapar en klar premiumyta som kommer behålla sin klarhet över tid. Dessutom har Bona Mega ONE ett lågt VOC-innehåll och är GREENGUARD-certifierad för bra lufkvalitet inomhus.

Bona har nästan hundra års erfarenhet av att skapa hållbara och vackra trägolv och erbjuder trägolvsprodukter och system som utvecklats med stor hänsyn inte bara till golvet, utan även till miljön och människorna som lever och arbetar med produkterna. Bona bidrar till en hälsosammare boende- och arbetsmiljö genom att erbjuda dammfri slipning, lacker, oljor och underhållsprodukter med lågt VOC-innehåll och genom framställning av miljömärkta golvvårdsprodukter golvvårdsprodukter som inte lämnar rester.