Nyheter

Nya Oras Optima tar hemmaköket upp till en ny nivå

Oras är en ledande leverantör inom Europa när det gäller beröringsfri teknik för blandare. Nu lanseras en ny köksblandare i serien Oras Optima där design möter funktion på ett innovativt sätt och som kan komma att förändra dina rutiner helt i köket.

Oras Optima är en hybridblandare vilket innebär en kombination av en traditionell blandare och en beröringsfri funktion. Två spakar reglerar flödet och temperaturen, blandaren har även en digital display som visar temperaturen och även varnar om vattnet blir varmare än 42 grader. Temperaturen för den beröringsfria funktionen kan förinställas för att göra användningen säker och bekväm.

Den flexibla utloppspipen med två strållägen kan utan problem användas med en hand, vilket gör det enkelt att skölja ur diskhon, kastruller och stekpannor.

Med en beröringsfri funktion slipper du kladd och smuts på blandaren, vilket minskar mängden av bakterier i köket. En beröringsfri blandare bidrar även till att minska vattenförbrukningen. Kort och gott, ett bra val för såväl hygien som miljö.

Är man en passionerad hemmakock eller helt enkelt en fantast av smarta lösningar?

Att utrusta sitt kök med nya Oras Optima kan visa sig vara den snabbaste uppgraderingen mot en proffskök man kan göra i år. Den nya blandaren är designad av den finska formgivaren Kirsi Svärd som har inspirerats av den kvalitet och funktionalitet som yrkeskockar är vana vid. Blandarna produceras i Finland enligt Oras höga kvalitetsstandard.

Oras Optima med flexibel utloppspip finns både som ettgreppsmodell och hybridblandare (kombinerad spak- och beröringsfri funktion). Hybridmodellen finnas även tillgänglig med Smart diskmaskinsventil som stänger av vattnet automatiskt efter 4 eller 12 timmar. För att installera hybridblandaren Oras Optima krävs inget annat än tillgång till vatten och el, vilket normalt finns tillgängligt för diskmaskinen.