Nyheter

Brion Installation & Service Tar ett nytt rörprojekt åt Teambuilder

Brion rör har fått i uppdrag av Teambuilder att utföra Vs installationerna på Deromes villa och bostadsprojekt Saltängen i Getskär. Derome Mark och Bostad är Byggherre. Projektet är en nybyggnation av 40 bostadsrättslägenheter och även friliggande villor. Villorna byggs både i en och tvåplans versioner.

Området är beläget utanför Stora Höga nära havet och med en omedelbar närhet till badplats och småbåtshamn.

Ordervolymen är på ca 4,8 miljoner och projektet startar omgående med projektering och de första montörerna kommer på plats i maj månad

– Vi tycker det är väldigt roligt att få jobba med Teambuilder på detta projektet. Vi har jobbat ihop tidigare men detta är första gången under Brions flagga. Vi kommer att lägga mycket kraft på detta projektet och hoppas att Teambuilder blir en återkommande kund, säger Lennart Karlsson på Brion rör i Göteborg.

– Lennart och jag har jobbar ihop i många projekt men detta är första gången det står Brion på kontraktet. Det är alltid spännande att se vad en ny aktör som Brion kan prestera. Vi hoppas på ett långsiktigt samarbete säger Anders Eriksson på Teambuilder