Nyheter

RO-GRUPPEN FÖRSTÄRKER

Som en del i RO-Gruppens satsning att utveckla arbetet kring kvalitet, miljö och hållbarhet har företaget rekryterat Johan Alte som KMA-chef.

Johan Alte kommer ansvara för det strategiska arbetet inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö (KMA), för att fortsätta utveckla RO-Gruppens systematiska arbete inom dessa områden.

Genom denna rekrytering tas ytterligare steg mot att utveckla koncernens hållbarhetsarbete och satsningen ligger helt i linje med vår vision att bygga en bättre värld.

– Vi är mycket glada att få välkomna Johan till RO-Gruppen. Att rekrytera en KMA-chef är en del i vår satsning att stärka vårt KMA-arbete för att nå våra övergripande strategiska mål. Vi tror att Johan, med sin erfarenhet och kompetens kommer bidra till att vi tar ytterligare ett stort kliv mot de målen, säger Magnus Widing, Affärschef på RO-Gruppen.

Johan har en gedigen affärsbakgrund med mer än 35 års erfarenhet från olika produktions- och KMA-roller. Han kommer närmast från en befattning som Hållbarhetschef för Bygg & Bostad Sverige på Veidekke, med huvudområden Kvalité och Miljö.

– Jag ser mycket framemot att bli en del av teamet på RO-Gruppen, som de senaste åren haft en otrolig utvecklingsresa och tillväxt. Detta är en helt ny tjänst hos dem, så att få leda och utveckla arbetet vidare inom KMA känns väldigt spännande, säger Johan Alte.