Nyheter

Logicenters tecknar avtal om uthyrning och utveckling

Logistikutvecklaren Logicenters har skrivit ett nytt avtal som avser ett sjuårigt hyreskontrakt för Park Allé 381, Vallensbæk. Kontraktet innefattar också ombyggnation av fastigheten.

Det nya avtalet avser ett sjuårigt hyreskontrakt med en av Danmarks största detaljhandelskedjor som blir nya hyresgäster i fastigheten på Park Allé 381, Vallensbæk. Fastigheten kommer också att utvecklas för att passa och lägga grunden för framtida logistik. Utvecklingen påbörjas under våren och omfattar bland annat att höja det befintligt låga taket till ett högt tak, installera dockningsdörrar och uppgradera fastighetens generella utseende.

– Vi ser fram mot att påbörja ombyggnationen. Arbetet med fastigheten kommer innefatta byggnationen av flera nya funktioner som kännetecknar en modern logistikbyggnad. Logicenters har stor expertis inom denna typ av fastighetsutveckling, vi bygger och utvecklar alltid med framtiden och kunden i fokus, säger Mikael Sahlin Olesen, Asset Manager på Logicenters.

Fastigheten är belägen logistiskt väl, endast 15 km utanför centrala Köpenhamn. Den förvärvades 2015 som ett utvecklingsobjekt med potential att bli en modern logistikanläggning.