Nyheter

Newsec levererar i svensk-norsk gränshandel

Newsec har det senaste två åren i snabb takt expanderat uthyrningsverksamheten i anslutning till den svensk-norska gränshandeln, en region som sträcker sig från Charlottenberg i norr till Strömstad i söder.

Vid Töcksfors Handelspark ansvarade Newsec nyligen för uthyrningen av 3000 kvm till Dollarstore och var involverad i en fastighetsförsäljning till Lidl.

I uppdrag åt olika kunder kopplade till den svensk-norska gränshandeln har Newsec tecknat ett flertal kontrakt med nya aktörer. Kunder som vänder sig till Newsec efterfrågar många gånger en samarbetspartner som agerar över hela Norden och kan erbjuda tjänster på båda sidor om de norsk-svenska landsgränserna.

– Den här regionen kännetecknas verkligen av handel och kommers och alla de kringverksamheter som naturligt kommer med sådan verksamhet. Vi har arbetat med alla typer av hyresgäster – från stora matvarubutiker till enskilda restaurangägare. Det är roligt att känna att vi har fått ett ordentligt fotfäste i en så dynamisk del av Sverige, säger Marie Eriksson, Head of Leasing, Newsec Property Asset Management in Sweden.