Nyheter

Nya ställdon för tunga uppdrag erbjuder aktivering på distans av flera anslutna roterande spärrar

Southco har utökat sin framgångsrika serie av roterande låsningslösningar med lanseringen av två nya kraftfulla, paddelställdon som erbjuder multipla aktiveringspunkter, vilket möjliggör att två anslutna roterande spärrar aktiveras på distans av ett ställdon.

Southcos ställdon AC-20 och R3-22 är konstruerade av korrosionsbeständigt material, vilket gör dem väl lämpade för externa tillämpningar som kräver robust prestanda. Ställdonen finns i polerade krom- eller svarta pulverlackade ytor och har en robust, konturbaserad paddel-design för bättre grepp, nyckellås och säker tillskjutslåsfunktion.

AC-20- och R3-22-ställdon är en idealisk lösning för dörrar och paneler som kräver fjärrmanövrering av flera anslutna rotationslås. När man till exempel öppnar en stor åtkomstpanel på en utrustning på fältet, kan slutanvändaren enkelt aktivera båda låsen samtidigt genom ett manöverorgan, vilket underlättar operatörsinträde. I kombination med Southco R4 Rotary Lock och AC-kablar skapar dessa ställdon ett komplett rotationslåsningssystem, vilket ger säker, pålitlig, fjärrlåsning för inre och yttre tillämpningar.

Global Product Manager Cynthia Bart tillägger,

– Med sin höghållfasta, korrosionsbeständiga paddel- design ger Southcos AC-20- och R3-22-ställdon fjärraktivering av flera anslutna rotationslås för enkel åtkomst i utmanande miljöer.