Nyheter

Nordic Choice Hotels tog hem nordisk dubbelvinst

Under gårdagens Business Travel Awards i Helsingfors tog Nordic Choice Hotels hem två av vinsterna. Clarion Hotel utsågs till Nordens bästa hotellkedja och Nordic Choice Hotels korades till att ha den bästa säljorganisationen.

Det var stolta medarbetare från Nordic Choice Hotels som igår gick upp på scenen i Helsingfors och tog emot priset som Nordens bästa hotellkedja och Nordens bästa säljorganisation. Priset Business Travel Awards delades ut under det årliga arrangemanget Nordic Business Travel Summit.

– Jag är så stolt att jag nästan spricker. Stolt över vad vi erbjuder våra gäster och stolt över vår personal. Hela vårt fokus ligger på att ta hand om våra gäster och göra deras besök hos oss det bästa tänkbara och att överträffa deras högt ställda förväntningar. Priserna vi fick ta emot igår är ett bevis på att vi gör ett bra jobb. Den boost det här ger ska vi använda till att fortsätta utveckla vår verksamhet och fortsätta ge våra gäster positiva upplevelser som de pratar om långt efter att de checkat ut, säger Nordic Choice Hotels grundare Petter A Stordalen.

På plats i Helsingfors fanns förutom representanter från hotellen också Nordic Choice Hotels säljavdelning.

– För mig och mitt team så är det här helt fantastiskt. Vi har de senaste åren skruvat om vårt säljarbete så att det sker närmare våra kunder och med mer fokus på vårt hållbarhetsarbete. Vi har otroligt fina hotell som vi är stolta över men det som vi väljer att lägga vårt krut på i dialog med kunden är allt det fina vi tillsammans med våra gäster gör inom hållbarhet. Att du som gäst faktiskt aktivt bidrar varje gång du bor eller har möten på något av våra hotell. Vinsten i Helsingfors är ett bevis på att detta varit helt rätt strategi, säger Anant Vithlani, vice president Sales Nordic Choice Hotels.

Nordic Business Travel Award är ett samarbete mellan de fyra affärsreseorganisationerna DBTA, FBTA, NBTA och SBTA.

På bilden:
The Box Hotel i Linköping.
Foto: Nordic Choice Hotels