Nyheter

Skanska välkomnar Delphi som hyresgäst i Epic, Malmö

Med Epic introduceras en ny generation kontorsbyggnader i Malmö. Epic sätter människors välmående i fokus och ger ramar för ett sundare sätt att leva och arbeta. I arbetet med att erbjuda hälsosamma kontorsfastigheter är nu Skanska först ut i Norden med en precertifiering enligt WELL för projektet Epic.

Epic ligger på Universitetsholmen i centrala Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill vattnet och bara ett stenkast ifrån Malmö Centralstation.

Skanska välkomnar nu Advokatfirman Delphis Malmökontor till Epic. Inflyttning sker under hösten 2019. Delphi flyttar därmed sitt Malmökontor till 4:e våningen i Epic med en fantastisk utsikt mot hamnbassängen.

– Delphi har tre år i rad utsetts till årets advokatbyrå med nöjdast klienter på marknaden. En nyckel till nöjda klienter är kompetenta medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Att ge våra medarbetare rätt förutsättningar att leverera förstklassig rådgivning och erbjuda marknadens bästa arbetsplats har alltid varit viktigt för oss. En flytt till Epic ger oss de bästa förutsättningarna att kunna fortsätta på den inslagna vägen, säger Anders Jemail, Managing Partner, Advokatfirman Delphi.

Epic utformas med människors hälsa och välmående i fokus där det hälsosamma valet ska vara det självklara valet. Det handlar exempelvis om att trappan är inbjudande och väl synlig samt fokus på dagsljus och grönska inomhus. På entréplan finns cykelhotell, duschar och omklädningsrum med handduksservice. Moderna kontor blandas med publika och sociala utrymmen som kaféer och ett grönskande atrium. Byggnaden står klar hösten 2019 och blir totalt 6 våningar hög.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Delphis Malmökontor till Epic. Delphis tydliga strategi kring hälsa och välbefinnande för sina medarbetare går hand i hand med Epics fokus på välmående, säger Sofia Ekerlund, Skanska Öresund.