Nyheter

OBOS eventsponsor under Skidspelen i Falun

Den 16–18 mars hålls FIS Nordic World Cup i längdskidåkning i Falun, där OBOS kommer att vara officiell eventsponsor.

Svenska Skidspelen har arrangerat internationella tävlingar i nordisk skidåkning sedan 1959. I år står Svenska Skidspelen värd för den avslutande världscupfinalen i längdskidor samt finalomgången i FIS Cup i backhoppning på Lugnet i Falun den 16-18 mars, där OBOS är officiell eventsponsor.

– Tillsammans med OBOS som evenemangssponsor kan vi lyckas med att nå vår vision – att arrangera äkta nordisk skidåkning i världsklass!” säger Jimmy Birklin, VD på Svenska Skidspelen AB.

OBOS samarbete med Svenska Skidspelen AB innebär exponering under samtliga lopp och tävlingsdagar i form av logotyp på nummerlappar och skyltar utmed banan samt på stadion. OBOS kommer också att vara en del av evenemangsområdet för att informera om sin verksamhet som bostadsutvecklare i Norden.

– På OBOS driver vi många olika sponsringsprojekt inom idrott, kultur och humanitärt arbete. Att få möjligheten att exponeras och samarbeta med ett av Sveriges starkaste och mest folkkära idrottsvarumärke ser vi som fantastisk möjlighet som båda parter har nytta av, säger Magnus Brusefält, Marknadsansvarig på OBOS AB.

Om OBOS:
OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare som i Sverige verkar genom varumärkena OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och systerbolaget Kärnhem. Verksamhetens åtagande sträcker sig också till bostädernas kringliggande miljöer. Samhällsfastigheter för vård och omsorg, skolor och förskolor samt kommersiella byggnader ingår också i projekten.