Nyheter

Thermotechs produktnyheter på Nordbygg 2018

NYA PREFABSKÅP FÖR INSTALLATION AV TAPPVATTEN

Skåp för kommunal vattenmätare
Skåpet är utrustat med konsol för installation av kommunal vattenmätare. Kontrollerbar backventil, passbit och kulventiler är förmonterade. Skåpet kan beställas med enbart vattenmätarkonsol eller med monterade fördelare för kallt och varmt vatten. Skåpet kan också beställas med förmonterad vattenfelsbrytare för en säker installation.

Prefabricerade fördelarskåp
Ett nytt sortiment med förmonterade fördelarskåp. Skåpen levereras med monterade fördelarstavar, kulventiler och presskopplingar för anslutningsrör och matningsrör.

Fördelarskåp med utrymme för isolerade matningsrör
Ett fördelarskåp med djup 120 mm för att rymma isolerade matningsrör. Levereras med förmonterade fördelare, kopplingar, kulventiler och passbitar för installation av vattenmätare.

UTÖKAT SORTIMENT AV KOMPONENTER ANPASSADE FÖR SNABBTÄTNING TILL MULTIFÖRDELARE
Modulfördelare
Fördelaren kan användas som gruppfördelare genom att den monteras tillsammans med Multifördelare eller att flera Modulfördelare kopplas ihop. Till modulfördelaren ansluts presskopplingar med plantätning G20.

Kulventiler med anslutning för plantätning
Anpassade för snabbtätning som ger möjlighet att ansluta matningskopplingar till Multifördelaren utan att använda lin.

EGEN TILLVERKNING AV MARKVÄRMEFÖRDELARE
Thermotech kan nu effektivt och snabbt leverera markvärmefördelare med monterade avstick direkt från företagets fabrik i Sollefteå. Fördelarna anpassas efter kundens behov genom att vi monterar vinklar, kraghylsor eller ändhuvar.

UTÖKAT MONTAGESYSTEM FÖR STAM OCH STRÅK
Thermotech har utökat sitt sortiment av montagedetaljer, kopplingar och ventiler för installation av stam och stråk på väggar, tak och golv. I sortimentet finns nu även brandtätningar. Företaget kan därmed erbjuda smidiga helhetslösningar för både värme, vatten och stammar med kompletta leveranser direkt ut på arbetsplatsen.

THERMOTECH SATSAR PÅ SVENSKTILLVERKAT MED GOD DESIGN
Thermotech har valt att tillverka sina produkter av plast i Sverige i allt större utsträckning. Det ger möjlighet till ett nära och bra designsamarbete som säkerställer god funktion, hög kvalitet och ett bra utseende. Den senaste produkten i raden är Thermotechs rörböjstöd som designats för en smidig installation och starkare konstruktion.