Nyheter

Mood Velvet Color – med känsla av sammet på väggarna

Med en riktigt matt kulör på väggarna får man en sammetsliknande yta som inte ger några störande reflexer. Beckers Mood Velvet Color är en ultramatt färg som dessutom är avtorkningsbar.

Mood Velvet Color väggfärg är en ultramatt färg som tillhör Beckers nya exklusiva produktserie Mood för inomhusmålning. Färgens unika egenskaper ger framför allt en riktigt sammetsmatt, jämn yta och en mycket vacker kulöråtergivning, inte minst om väggen målas i en mörkare färg.

Trots den ultramatta ytan är Mood Velvet Color avtorkningsbar. En egenskap som gör den utmärkt i t.ex. hallen där skor och väskor gärna lämnar spår, eller i barnrummet där slitaget ofta också är större än i övriga rum hemma.

Mood Velvet Color kan användas på målade och omålade ytor av puts, betong, väv, tapet, träfiberskivor, spånskivor och gips. Färgen är vattenburen, klibbfri efter 30 minuter och övermålningsbar efter 3 timmar.