Nyheter

EJOT® TSSD – Nytt system för infästning I lättviktskonstruktioner

Systemet EJOT® TSSD och fogningsprocessen har utvecklats med målet att möta industrins krav på att kunna sammanfoga lättviktsstrukturer, med så kallade lättviktsmaterial där ytan kan vara tillverkad av fiberförstärkt kompositmaterial, till exempel tillverkad av fiberförstärkt plast.

Processen är lämplig för skiktelement med wave eller honeycomb- och skumkärnstrukturer samt för CRP och GRP plastmaterial.

Under fogningsprocessen installeras EJOT® TSSD (gjord av termoplast) i underdelen som ska fogas med viss rotationshastighet och axiell belastning och utgör sedan infästningstorn för mötande material som fästes med EJOT’s DELTA PT skruv. Alternativt kan EJOT® TSSD användas som direkt fästelement.

EJOT – Always a Good Connection

EJOT är en medelstor grupp av företag som arbetar med infästningar. EJOT’s kunder återfinns främst inom fordons- och leverantörsindustrin, telekommunikation och hemelektronik samt byggbranschen. Ejot Sverige AB har levererat infästning till Svensk marknad sedan 1990. Vi finns i ett av Sveriges logistikkluster i Örebro med lager, applitech och utveckling samt administration. Dessutom finns vi på 10 orter med säljare nära våra kunder.