Nyheter

Nytt multidisciplinärt uppdrag för Flodéns

Brion rör och Brion ventilation har fått uppdraget av Flodén Byggnads Ab att utföra samtliga VVs installationer på nybyggnaden av Svartedalsskolan i Göteborg.

Projektet är en nybyggnation av en skola för elever i årskurs 4-9 med en yta på ca 10.300m2. Skolan kommer att byggas i 3 plan. Projektet startar omgående och skall vara färdigställt till sommaren 2021. Ordervolymen är på 22,5 miljoner för Brions del och kommer sysselsätta i snitt 4 montörer.

– Samarbetet med Flodéns fortsätter och vi är otroligt glada att kunna lägga detta projektet till vår orderstock. Det är ett relativt stort och komplicerat projekt som kräver att vi är på tårna, att vi är innovativa och att vi är lyhörda både mot vår kund och slutkunden med andra ord ett projekt som passar Brion väldigt bra, säger Lennart Karlsson och Niclas Engström på Brion.

– Detta är ett stort projekt att förvalta på rätt sätt både för oss på Flodéns och för Brion. Vi känner att samarbetet med Brion har fungerat mycket väl och att vi tillsammans ser till slutkundens bästa. Nu är det dags att sätta tänderna i produktionen och vi förväntar oss ett bra driv på arbetsplatsen, säger Tomas Brogren Arbetschef på Flodén Byggnads AB.

Bild: Flodéns