Nyheter

Makita lanserar sladdlös 18V multifräs för ännu bättre manövrerbarhet

Makitas nya multifräs DRT50Z är batteridriven vilket ger större manövrerbarhet än nätdrivna maskiner, samtidigt som den har samma höga prestanda som Makitas övriga multifräsar. Som tillbehör finns 4 olika baser, allt för att underlätta arbetet maximalt. Den som väljer att köpa DRT50ZJX5 får 3 baser och 3 frässtål med i paketet.

Batteridriven maskin ger större frihet

DRT50Z är en vidareutveckling av Makitas populära mulifräs RT0700, men eftersom DRT50Z drivs av ett 18V batteri istället för på nätström får användaren större frihet och blir mer portabel än med en nätdriven maskin. Tillgång till elektricitet behövs inte, och manövrerbarheten blir dessutom högre utan sladd. Självklart har DRT50Z samma prestanda som Makitas övriga multifräsar som drivs med nätström. DRT50Z är utrustad med dubbel LED-belysning, för extra bra sikt på arbetsstycket.

Motorkåpa i aluminium

DRT50Z har en motorkåpa i aluminium vilket ger extra bra hållbarhet, samt ökar maskinens precision. Motorn är även kolborstfri, vilket ger en längre körtid per laddning, och ger maskinen högre prestanda än multifräsar med kolborst.

DRT50ZJX5 – ett prisvärt paket med många användningsområden

Makitas nya multifräs finns i två utföranden. Enbart maskinen DRT50Z med medföljande bas för kantfräs eller som paketet DRT50ZJX5 som förutom multifräsen innehåller bas för kantfräs, bas för överhandsfräs, vinklingsbar bas, 3 st frässtål samt MAKPAC förvaringslåda. Detta gör DRT50ZJX5 till ett mycket prisvärt paket med sina 3 olika baser.

Specifikationer

  • Skyddssystem stänger av maskinen när batterinivån blir för låg
  • Kolborstfri motor
  • Dubbel LED-belysning
  • Motorkåpa i aluminium
  • Vikt med standardbatteri: 2,1 kg
  • Varvtal (min-1): 10 000 – 30 000