Nyheter

Ikoniska MANO köket får ny kostym

Nu lanseras en ny generation av Kviks klassiska MANO kök. Med sin ikoniska danska design, horisontella linjer och hantverksmässigt urfrästa grepp är köket älskat av designintresserade människor i hela Europa. Tidlös, klassisk design, som håller över tid, oavsett vilka trender som kommer och går.   

MANO lanserades för första gången 2003 och är fortfarande Kviks mest sålda kök i Europa. I mars 2018 lanseras en ny generation MANO. Hela serien har reviderats för att ytterligare vässa kvaliteten. Bland annat har de dolda greppen blivit längre på alla luckor, så att de nu är ännu enklare att öppna.

MANOs mattvita, nästan mjuka yta har redan vunnit många designentusiasters hjärtan. Nu har ytmaterialet vidareutvecklats så att det är ännu mer motståndskraftigt mot både fingeravtryck och smuts. Med sina nu närmast oändliga kombinationer, integrerade grepp och rena ytor representerar MANO allt det som Kvik står för; dansk-, stilren design i hög kvalitet till överraskande låga priser. En perfekt tidlös bas för att addera din egna personlighet till ett av världens mest älskade kök.