Nyheter

Återvändare blir ny Affärsutvecklare Uppdragsekonomi på Newsec

Martin Carlsson återvänder efter sex år till Newsec och en roll som Affärsutvecklare Uppdragsekonomi. Martin blir därmed en del av Newsecs växande team inom ekonomisk förvaltning med bas i Göteborg och kommer att fokusera på processutveckling och -effektivisering.

– Det är alltid roligt att hälsa nya medarbetare välkomna men just i det här fallet känns det särskilt speciellt eftersom Martin redan har jobbat hos oss en gång. Vi ser stor efterfrågan på ekonomisk förvaltning och noterar samtidigt möjligheter till att öka servicenivån genom effektiviserade processer och smartare arbetssätt. Här kommer Martin att bidra med precis rätt kompetens, säger Mattias Johansson, chef Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

Martin har mellan sina anställningar på Newsec arbetat som Koncernredovisningsansvarig på Castellum och som delägare i Grandab. Under sin förra anställning på Newsec var det i rollen som Kundansvarig Ekonomichef.

– Newsec har betytt mycket för mig och det känns väldigt roligt att komma tillbaka till min gamla ”familj”. Det ska också bli spännande att vidareutveckla arbetssätt och processer och vara med på resan mot en ökad servicenivå och digitalisering, säger Martin Carlsson, ny Affärsutvecklare Uppdragsekonomi, Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.