Nyheter

Växjös favoritområde växer med nytt kvarter

…ett bekvämt kvarter med tjugotal par- och radhus, bara ett stenkast från vackra Norra Bergundasjön.

Kärnhems första etapp i Bredvik, Brf Solbacken, väckte stort intresse och många var snabba med att skaffa en bostad i det nya området. Nu är dags igen, Kärnhem släpper inom kort ytterligare ett kvarter i Bredvik – Brf Grönskan.

– Det känns väldigt roligt att kunna erbjuda ännu ett kvarter i Bredvik. Det är alltid extra kul med bostadsprojekt på hemmaplan och vi har redan nu fått många intressenter, säger Anna-Maria Lingmerth, marknadschef på Kärnhem.

105 kvadratmeter
Brf Grönskan kommer att bestå av 24 välplanerade par- och radhus på 105 kvadratmeter. Hustypen är en Kärnhem mest omtyckta och har byggts på många platser runt om i landet. Bostäderna är i två plan med en smart planlösning och egen lättskött trädgård på baksidan.

– Brf Grönskan har ett väldigt vackert naturläge intill både sjöar och ängar samtidigt som det är nära till stan. Bostäderna täcker många familjers behov med bra bekvämligheter och flera sovrum, säger Peter Åkesson, ansvarig mäklare för projektet.

Nära det mesta
Bredvik har ett unikt läge, med närhet till det mesta. Bara fem minuter bort ligger Grand Samarkand och I11:s handelsområde med ett stort antal butiker. I nära anslutning hittas också Arenastaden med massvis av möjligheter för den idrottsintresserade. Även naturälskare får det lätt att trivas i Bredvik, med en nyanlagd, vacker strandremsa och närhet till naturreservatet Bokhultet.

– Bredvik känns definitivt som Växjös nya favoritområde, speciellt för barnfamiljer. Jag ser fram emot att se området utvecklas och växa framöver, säger Anna-Maria Lingmerth.