Nyheter

Gör ditt hem personligt, mysigt och rolig – ny funktionalitet och förbättringar av Philips Hue ekosystem

Philips Lighting tillkännager ett antal nya mjukvarufunktioner och förbättringar till Philips Hue ekosystem. Uppdateringarna gör det möjligt för konsumenterna att förvandla sin vardagsbelysning till extraordinära upplevelser. Det kommer erbjudas fler möjligheter att utforska ljuset, från vardagsrummet hela vägen ut till trädgården.

Philips Hue Entertainment: Den naturliga ingrediensen för en uppslukande underhållningsupplevelse
Genom en gratis mjukvaruuppdatering som gjordes i december 2017 kan Philips Hue-kunder med färglampor och Philips Hue V2-brygga njuta av fantastiska hemunderhållningsupplevelser. Nu lanseras ytterligare en ny mjukvara som är ett resultat av testversioner, insikter och feedback från ledande företag inom underhållningsindustrin. Den synkroniserar Philips Hue-lampor perfekt med spel, film och musik. Razer, världens ledande varumärke för spelare, är den första partnern att gå live.

Tillsammans med den nya funktionen för Hue Entertainment kommer Philips Lighting att introducera Hue Sync, en applikation som är kompatibel med Windows 10 eller MacOS High Sierra-baserade datorer, under Q2 2018. Philips Hue Sync skapar omedelbara, ljusskript för spel, film eller musik som spelas upp via datorn. Något som gör det möjligt för konsumenterna att njuta av innehållet de spelar, tittar eller lyssnar på ännu mer.

ab philips

– Sedan starten har Philips Hue förvandlat vardagsljus till extraordinära upplevelser. Nu tar vi det till nästa nivå genom utrullningen av Hue Entertainment, tillkännagivandet av vår första innehållspartner och den kommande lanseringen av Hue Sync-appen, säger Chris Worp, Philips Business Group Leader Home, Philips Lighting.

– Vårt första steg är spel, det största segmentet inom underhållningsindustrin, följt av film och ljudintegrationer. För att ta det ännu längre och uppnå den fulla potentialen som kombinationen av ljus och underhållning kan ge, ger vi utvecklarna tillgång till vårt Philips Hue Entertainment API och verktyg. Vi ser fram emot att se vad de kreativa utvecklarna kommer att tillämpa på våra nya applikationer för att få ut det mesta av Hue, säger Chris Worp, Philips Business Group Leader Home, Philips Lighting.

Upptäck allt som Philips Hue kan göra med app uppdateringen 3.0
I början av andra kvartalet 2018 kommer Philips Hue att introducera en omdesignad Hue-app för både iOS och Android. Baserat på kommentarer, feedback och idéer från Philips Hue-användare, kommer den nya designen att förbättra både befintliga och nya funktioner. Den nya appen förbättrar den dagliga användningen och säkerställer en sömlös installation och integration av Hue-tillbehör samt nya Philips Hue Entertainment-partnerskapsintegrationer. Gränssnittet kommer göra det möjligt för konsumenterna att få direkt tillgång till sina senast använda scener, att gruppera ljus och välja önskad färgtemperatur eller färg.

Hue i hela ditt hem – inne och ute
Under sommaren 2018 kommer Philips Lighting att ta Philips Hue-upplevelsen utanför hemmet med lanseringen av en utomhusserie. Den nya produktserien låter konsumenterna få ut mer av deras utomhusbelysning – genom att låta dem personifiera sin atmosfär. Den möjliggör dessutom ökad sinnesro både när de är hemma eller bortresta.

Gå in på meethue.com för att ta del av Philips Hue nyheter.

Redaktionen