Nyheter

K2A levererar och monterar första lägenheterna i Västerås

Idag har de första av K2A:s hyreslägenheter lyfts på plats i kvarteret Havsmannen i Västerås Kajstad. K2A:s husfabrik Grännäs Trähus levererar totalt 116 industriellt byggda bostäder till Kajstaden. För att uppmärksamma detta fanns Magnus Edström (MP), fastighetsnämndens ordförande i Västerås stad och representanter från K2A på plats.

Projektet Havsmannen är en kombination av olika boendeformer och innehåller både vanliga hyresbostäder, studentbostäder och ett gruppboende. Bostäderna är yteffektiva premiumlägenheter, vilket innebär att de är smart planerade och mindre till ytan, men de innehåller alla funktioner hyresgästerna efterfrågar och utrustade i högsta nybyggnadsstandard.

ab k2a

Bostäderna bedöms vara färdigställda under första kvartalet 2019.

K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag som äger, utvecklar och långsiktigt förvaltar hyresrätter för alla typer av boenden samt samhällsfastigheter. Bolagets marknader är Stockholm, Mälardalen och ett antal universitets- och högskoleorter i övriga Sverige. Fastighets- och projektportföljen uppgår till cirka 4800 bostäder, varav cirka 2 650 studentbostäder. K2A:s studentbostäder marknadsförs via dotterbolaget Svenska Studenthus. Se även www.k2a.se och www.svenskastudenthus.se.

Redaktionen