Nyheter

Fokus på hållbart arbete för Logiwaste

En central del av Logiwaste verksamhet är att bolagets system för avfallshantering ska bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Några av de viktigaste verktygen i det arbetet är ledningssystemen för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Under 2017 har Logiwaste fortsatt vidareutveckla processerna och det långsiktiga arbetet med kontinuerliga förbättringar inom dessa tre prioriterade områden.

Efter årets revision är bolaget även fortsättningsvis certifierade enligt ISO 9001 för kvalitet, ISO 14001 för miljöledning och OHSAS 18001 som ledningssystem för arbetsmiljö.

ab logiwaste

Logiwaste är ett svenskt miljöteknikföretag grundat 2006. Bolaget bidrar till en bättre totalekonomi, arbetsmiljö, närmiljö och en hållbar framtid genom helhetslösningar inom automatiserad avfallshantering. Logiwaste har vidareutvecklat sopsugstekniken genom innovativa, driftsäkra och effektiva system och anläggningar för hushållsavfall, kommersiellt avfall och tvätt.

Vanliga användningsområden inkluderar sopsug för bostadsområden, innerstadsområden och kommersiella fastigheter, samt avfallssug och tvättsug för sjukhus och vårdmiljöer.

Redaktionen