Nyheter

Anders Skytte Olsson blir chefsjurist på Ramboll

Ramboll Sverige är inne i en expansiv fas med en strategi inriktad på tillväxt och nya affärsmodeller. Nu förstärker företaget sin juridiska funktion och tillsätter en chefsjurist som kommer att arbeta tillsammans med och leda det befintliga teamet av jurister.

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Ramboll. Både i Sverige och internationellt vinner och arbetar Ramboll med fantastiska projekt. Jag tilltalas starkt av Rambolls driv att utveckla verksamheten samt bolagets tydliga historia av, och fokus på, ansvarstagande och hållbar samhällsbyggnad, säger Anders Skytte Olsson, tillträdande chefsjurist på Ramboll Sverige.

ab ramboll and

Anders Skytte Olsson kommer närmast från en tjänst som chefsjurist inom fastighetsbranschen och har omfattande erfarenhet av transaktioner och fastighetsutveckling. Anders har tidigare varit advokat och arbetat mycket med företagsförvärv och fastighetsjuridik samt har stor internationell erfarenhet.

– Anders erfarenheter från fastighetsbranschen och av förvärvsfrågor samt vana vid att utveckla nya affärsmodeller, passar väldigt väl in hos oss på Ramboll. Vi är glada över att välkomna honom till vårt team, säger Joakim Lagerman, finansdirektör på Ramboll.

Anders Skytte Olsson kommer att börja på Ramboll den 1 december.

Foto: Rosie Alm
Redaktionen