Nyheter

Alexander White presenterar Strato – ett nytt landmärke på Södermalm

Alexander White har fått äran att förmedla Strato, ett nytt landmärke på Södermalm. Projektet, vilket utvecklas av Ca Fastigheter och Panorama Properties, innefattar 90 bostäder om 1-4 rok och höjer sig 19 våningar över staden. Strato säljstartas under mars 2018.

Strato är en del av Brf Monopolet vilken består av totalt tre huskroppar med kvarterskänsla belägna i ett av Södermalms mest dynamiska områden. Husen disponerar gemensamt en bemannad conciergeservice, lounge med co-working space, cykelparkering, bilgarage och eget gym. Till föreningen hör dessutom en välrenommerad restaurang vilken knyter samman kvarteret.

ab strato

Tornet med dess 19 våningar bäddar för generösa ljusflöden och skapar en känsla av frihet. De rymliga terrasserna och glaspartierna ger dessutom panoramautsikt över Tantolunden, Stockholms vatten och stadens silhuett. Med exklusiv, kontemporär inredning och arkitektonisk skärpa, där funktion och estetik förenas med beständiga material skapas en funktionell och självklar bas för moderna människors liv.

Strato säljstartas under mars 2018 och man kan reda nu anmäla sitt intresse på www.stratosodermalm.se

Redaktionen