Nyheter

Würth öppnar ny butik i Mölndal

Würth Svenska AB fortsätter sin offensiv på marknaden. Bolaget som säljer förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till fordonsverkstäder, industri, bygg och hantverkare, öppnar under våren 2018 sin nya butik i Mölndal.

– Vi vill stärka vår position ytterligare i Göteborgsområdet och i och med denna etablering, så har vi nu tre butiker i området. Det ger oss goda förutsättningar att öka närheten och servicen till våra kunder. Etableringen är också en viktig del i vår byggsatsning som pågår för fullt. Göteborgsområdet är mycket expansivt och vi är därför mycket glada över nya butiken i Mölndal. Vi satsar rejält i Göteborg och anställer också fältsäljare inom tre divisioner i samband med etableringen, säger Torbjörn Seger, VD för Würth Svenska AB.

ab wurth

– Precis som våra övriga butiker kommer även butiken i Mölndal att vara fylld av vårt attraktiva produktsortiment. Förutom försäljning kommer butikslokalen att användas för olika typer av utbildningar och kundevenemang. Vi vill att våra butiker ska fungera som en naturlig mötesplats för våra kunder, avslutar Torbjörn Seger.

Butiken i Mölndal blir nummer 30 i Sverige. Würth siktar på ytterligare etableringar under 2018.

Würth är världens största företag inom förbrukningsmaterial till fordonsverkstäder, hantverkare, byggföretag och industriföretag. Företaget grundades av Adolf Würth i Tyskland 1945. Idag driver tredje generationen företaget. Würth finns i 84 länder med 71000 anställda och omsätter ca 115 miljarder kronor i år. Würth har funnits i Sverige sedan 1967. Huvudkontor och centrallager finns i Örebro. Würth Svenska AB har ca 385 anställda. www.wurth.se

Redaktionen