Nyheter

Ny vd för Structor AB synliggör verksamheten

Structor har sedan starten 1999 vuxit till en av Sveriges största konsultgrupper inom samhällsbyggnadsområdet. Monica Granberg har utsetts till gruppens första vd och leder en satsning på att göra Structor mer synligt.
– Vi ska fortsätta utveckla nya specialistbolag och växa organiskt utifrån individers drivkrafter och initiativ, säger Monica Granberg. Att ge människor möjlighet att förverkliga sina idéer och drömmar är viktigt för mig.

– Monica har 10 års erfarenhet som vd för ett Structorbolag och hon har varit aktiv i uppstarten av flera bolag, säger Per Fladvad, en av Structors grundare och styrelseordförande i Structor AB.

Med Monica vid rodret är målet att bli mer synliga och att utveckla vår företagskultur för att även fortsättningsvis vara den attraktivaste arbetsgivaren och kundens första konsultval, tillägger Per.
Structor består i dag av drygt 30 självständiga och partnerägda specialistbolag med cirka 500 konsulter verksamma från Lycksele i norr till Malmö i söder.

ab monica

– Under mina år som vd för ett bolag inom Structor var jag helt fri att utveckla verksamheten tillsammans med mina medarbetare, berättar Monica. Vi har gjort affärsplaner men aldrig någon budget och jag har inte behövt förhålla mig till några mål för gruppens tillväxt eller lönsamhet. Jag tror det är en av våra framgångsfaktorer och något helt unikt fortsätter Monica, vars nya vd-tjänst för Structor AB är på halvtid.

Precis som alla andra inom Structor arbetar hon också som konsult. Monica är miljö- och organisationskonsult och just nu är hon expertstöd vid utbyggnaden av nya tunnelbanan och ansvarig för miljötillstånden i Projekt Slussen.

Structor har precis lanserat en ny hemsida och bolagen är nu samlade och aktiva på Instagram, Facebook och Linkedin.

– Vi hoppas och tror på att vår satsning på ökad synlighet ska ge resultat så vi kan välkomna fler att dela vår fortsatta framgång. Antingen som medarbetare eller delägare i nya Structorbolag, avslutar Monica.

Redaktionen