Nyheter

Ny styrelseordförande för Metod arkitekter

Gunnar Mässing, tidigare vd för Kista Galleria och NK Cityfastigheter, blir ny styrelseordförande för Metod arkitekter. Ägarna till Metod arkitekter, Patrik Tammerman, Staffan Karlsson och Ulf Segerlund är glada över att kunna presentera Gunnar Mässing som ny ordförande.

– Vi är väldigt nöjda med att Gunnar Mässing har accepterat rollen som styrelseordförande. Han har den stora erfarenhet av entreprenörskap och kompetens som ger oss en förstärkning inför våra framtida satsningar.

ab gunnar

– Metod arkitekter har skapat en offensiv affärsplan för bolagets framtid. Jag ser fram mot att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Det ska bli ett spännande och intressant uppdrag, säger Gunnar Mässing, ny styrelseordförande för Metod arkitekter.

Metod arkitekter startade sin verksamhet 2001. Kontoret har idag 23 medarbetare och verkar i huvudsak inom affärsområdena: Bostäder, Kontor, Industri & Retail.

Redaktionen