Nyheter

Beijer Byggmaterial bygger nytt modernt byggvaruhus i Mölndal

Beijer Byggmaterial fortsätter att expandera och satsar på ett helt nytt modernt byggvaruhus på Taljegårdsgatan i Mölndal. Med en modern drive-in, bättre översikt, och större sortiment ser Beijer fram emot att serva den ökade efterfrågan från byggproffs och hemmafixare söder om Göteborg.

Det nya varuhuset började byggas under mars 2017 och beräknas stå klart för öppning i början av mars 2018.

– Vi ska placera våra kunder i framsätet och sätta Beijer på kartan i Mölndal. Vi ska bli den
självklara samarbetspartnern för våra kunder i närområdet, säger Sead Behram, filialchef för Beijer i Mölndal.

Placeringen på den nya anläggningen blir nära två av Göteborgs huvudtrafikleder för att kunna erbjuda snabbhet och smidighet för de professionella byggkundernas behov. Göteborg Väst och Mölndal har en snabb tillväxt vilket också gör etableringen betydelsefull.

ab beijer m

Det nya byggvaruhuset blir en komplett hämtanläggning med sågmöjligheter. Den totala ytan uppgår till cirka 12000 m² och kommer ha en drive-in där allt material kommer finnas under tak.

– Det känns jättebra att få serva våra kunder i en modern och kundvänlig anläggning. Vi kommer bland annat ha en 350 m² stor utställningsyta i butiken för byggkonstruktioner, kök & bad, fönster & dörrar, kakel & klinker, golv och panel, säger Lars Sahlberg, regionchef hos Beijer Byggmaterial.

Det nya varuhuset innebär att cirka 13 nya arbetstillfällen skapas. Arbetet pågår just nu med rekryteringar och att hitta de bästa medarbetarna som vill driva Beijer i Mölndal framåt.

De flesta av Sveriges största byggentreprenörer handlar i dag av Beijer Byggmaterial, vilket gör oss till en ledande partner mot den professionella byggbranschen. Med den högsta kundnöjdheten på butiksservice ser vi fram emot att möta nuvarande och nya kunder i vår nya butik i Mölndal och fortsätta bygga Beijer Byggmaterials starka varumärke.

Redaktionen