Nyheter

Tjänst för modern magasinering nu tillgänglig via TMPL

Proptech-bolaget TMPL och magasineringsföretaget ZTORAGE har under hösten inlett ett samarbete. Boende i fastigheter som är uppkopplade med TMPL kan nu enkelt ta del av ZTORAGEs tjänst i sin boenderelaterade app.

ZTORAGE erbjuder en modern form av magasinering där det man vill magasinera hämtas upp kostnadsfritt och fraktas till företagets lager. Sedan kan man när som helst få tillbaka en eller flera saker från lagret, levererat till valfri adress. I ZTORAGEs webbportal har man som kund översikt över de saker man förvarar i lagret.

TMPL tillhandahåller en plattform för integration av digitala tjänster avseende bland annat servicetjänster, social interaktion och bokning och delning av resurser. Som boende i en fastighet där TMPL finns integrerat kan man via sin boenderelaterade app beställa upphämtning och magasinering i ZTORAGEs lager av mindre, mellanstora och stora saker samt hemleverans.

ab ztor

En mindre sak kan till exempel vara en förvaringslåda, en mellanstor sak kan vara ett bord och en stor sak en soffa. Via appen kan man också be om ett prisförslag om man är osäker på hur det man önskar magasinera ska kategoriseras.

 – I framtiden kommer teknik ha allt större inverkan på hur fastigheter byggs. Genom att använda ZTORAGE kan fastighetsägare slippa bygga förråd och med TMPL kan de boende istället enkelt beställa upphämtning och förvaring av saker, säger Oscar Hentschel, en av ZTORAGEs grundare.

 – ZTORAGE syftar liksom TMPL till att göra vardagen enklare för bostadsägare och hyresgäster och passar på så sätt väl in i det tjänsteutbud vi erbjuder boende i fastigheter där TMPL används, säger Eric Anderbjörk, TMPLs VD.

Så fungerar TMPL:
Via en app och en smart telefon kan de boende bland annat styra och kontrollera sina lås, larm och andra säkerhetsfunktioner i bostaden, samt övervaka förbrukning av exempelvis el och vatten. Det går också att kommunicera med sina grannar, dela resurser och ha kontakt med omgivande serviceinrättningar som butiker, restauranger och träningslokaler. TMPL finns redan installerad i flera bostadsområden i bland annat Uppsala och Stockholm.

Redaktionen