Nyheter

Elrätt Idébanken – nu med 160 smarta ellösningar för fastighetsägare

Nu har fastighetsägare 160 smarta ellösningar att välja bland i Elrätt Idébanken. Det är ett webbverktyg som kan liknas vid ett google för fastighetsägare som söker smart elteknik och energieffektiva lösningar till sin fastighet.Här finns allt från närvarostyrd belysning till elbilsladdare och solceller.

Allt tuffare klimatmål med tydliga krav på energieffektivisering ökar kraven på fastighetsägare. Genom projektet Elrätt har elbranschen gått i bräschen för detta och skapat sökmotorn Elrätt Idébanken för att förenkla processen för fastighetsägare att nå klimatmålen.

Samtliga eltekniklösningar i Elrätt Idébanken kommer från branschens ledande leverantörer. Idag finns det 160 lösningar, och nya tillkommer hela tiden. Sökmotorn fungerar på dator, mobil och surfplatta. I sökfunktionen finns även kontaktuppgifter till elektriker i närområdet som kan tekniken.

ab elratt
Via elratt.se kan man besöka den publika versionen av Elrätt Idébanken.

Elrätt Idébanken innehåller dessutom fakta och information som är anpassad för elinstallatörer och som bara är tillgänglig för medlemmar i Elrätt.

Om Elrätt
Elrätt är ett samarbetsprojekt mellan Installatörsföretagen, Sveriges Elgrossister SEG och Elrätt Leverantörerna med det gemensamma syftet att informera om möjligheterna med modern elteknik. Läs mer om Elrätt på elratt.se

Redaktionen